Oisterwijkse Opkikker met Robèrt van Beckhoven als eerste bij Radio 10

Maandagmorgen waren Karin en Eric Rentmeester op bezoek bij Robèrt van Beckhoven. Radio 10 was er ook!

Evelien de Bruijn, de sidekick van Gerard Ekdom, was op bezoek in Oisterwijk en te beluisteren in het programma Ekdom in de Morgen op Radio 10. Ze was samen met Karin en Eric op bezoek bij meesterbakker Robèrt. Op de radio mochten Karin en Eric vertellen over hun project O’pkikker. Iedere week zorgen zij samen met hun Stichting Sociaal Huis Oisterwijk, met wekelijks een andere horeca ondernemer en een aantal vrijwilligers voor de bezorging van maaltijden aan alleenstaande ouderen. Dat deden ze tijdens de eerste zware corona periode, en ook afgelopen maanden hebben ze dat gedaan.

Evelien de Bruijn heeft Karin en Eric in het zonnetje gezet. Zij verdienden een ‘aai over hun oliebol’ en werden namens Radio 10 verrast met oliebollen. Karin en Eric hebben tijdens de coronacrisis mensen geholpen die het financieel niet breed hebben en proberen tevens eenzaamheid tegen te gaan. Zo hebben zij tijdens de eerste lockdown in maart 10.000 maaltijden bezorgd en hebben ze voor maar liefst 4000 contactmomenten gezorgd.

Het stel was de eerste die deze waardering mocht ontvangen!

https://omny.fm/shows/radio-10-gemist/de-eerste-aai-over-hun-oliebolletje-zijn-voor-kari/embed?style=cover